Καλέστε μας: +30 698 414 5803

+30 229 902 5055

Λίγα λόγια για εμάς

Ποιοί Είμαστε

Στην Aqua Pool με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των κατασκευών πισίνας, έχουμε δημιουργήσει μια φήμη για την αριστεία και την καινοτομία. Η ομάδα εξειδικευμένων και αφοσιωμένων επαγγελματιών μας δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες κατασκευής πισίνας κορυφαίας ποιότητας που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας. Η αποστολή μας είναι να μετατρέψουμε το όραμά σας για μια τέλεια πισίνα σε πραγματικότητα. Από προσαρμοσμένα σχέδια έως σχολαστική κατασκευή, είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε μοναδικές και λειτουργικές πισίνες που ενισχύουν την ομορφιά και την αξία του εξωτερικού σας χώρου. Χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες τεχνικές, υλικά και τεχνολογίες για να διασφαλίσουμε ότι η πισίνα σας δεν είναι μόνο εκπληκτική αλλά και ανθεκτική, ενεργειακά αποδοτική και εύκολη στη συντήρηση.

Follow Us

Έργα

0 +

Πελάτες

0

Επισκευές

0

Εκθέσεις

0

Κατασκευάζοντας τα οράματα σας

Κατασκευή πισίνας βήμα προς βήμα

Μελέτη πριν την κατασκευή

Η μελέτη πριν την κατασκευή είναι το βασικό μας εργαλείο για τη δημιουργία μοναδικών πισινών που ξεχωρίζουν. Με την επαγγελματική προσέγγισή μας και τη χρήση προηγμένων εργαλείων, αναλύουμε τις ανάγκες σας και σχεδιάζουμε την ιδανική πισίνα για εσάς. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της κατασκευής πισίνας και τη δέσμευσή μας για κορυφαία ποιότητα και εξυπηρέτηση, είμαστε η επιλογή σας για μια εντυπωσιακή πισίνα που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Επιλογή αρχιτεκτονικής

Η αρχιτεκτονική είναι η καρδιά του σχεδιασμού της πισίνας μας. Επιλέγουμε με προσοχή την αρχιτεκτονική που θα συνδυαστεί αρμονικά με το περιβάλλον και το στυλ του χώρου σας. Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε μοντέρνο, κλασικό, Μεσογειακό ή άλλο στυλ, θα δημιουργήσουμε μια πρωτότυπη αρχιτεκτονική λύση που θα καλύπτει τις αισθητικές σας ανάγκες και θα δίνει έμφαση στη λειτουργικότητα και την ασφάλεια της πισίνας σας.

Σχεδιασμός τοπίου

Ο σχεδιασμός τοπίου είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη δημιουργία μιας εκπληκτικής πισίνας. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους επαγγελματίες τοπίου που θα δώσουν ζωή στην περιοχή γύρω από την πισίνα σας. Από τον επιλογή των κατάλληλων φυτών και δέντρων, μέχρι τον σχεδιασμό των μονοπατιών και των χώρων χαλάρωσης, θα δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα είναι εναρμονισμένο με το στυλ και τις ανάγκες της πισίνας σας. Ο σχεδιασμός τοπίου θα προσθέσει αισθητική αξία, λειτουργικότητα και ισορροπία στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας σας, δημιουργώντας έναν ευχάριστο και ευχάριστο χώρο για χαλάρωση και απόλαυση.

Εσωτερική σχεδίαση

Η εσωτερική σχεδίαση είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη δημιουργία μιας εξαιρετικής πισίνας. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους εσωτερικούς σχεδιαστές που θα δημιουργήσουν ένα εσωτερικό περιβάλλον που θα αντανακλά το στυλ και την αισθητική προτίμησή σας. Από την επιλογή των υλικών και των χρωμάτων, μέχρι τον σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων και της διακόσμησης, θα δημιουργήσουμε ένα εσωτερικό περιβάλλον που θα είναι λειτουργικό, άνετο και καλαίσθητο. Η εσωτερική σχεδίαση θα προσθέσει προσωπικότητα, ζεστασιά και άποψη στο εσωτερικό της πισίνας σας, δημιουργώντας έναν χώρο που θα σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και ανέσεις κατά την απόλαυση της πισίνας σας.

Εξωτερική σχεδίαση

Η εξωτερική σχεδίαση αποτελεί σημαντικό μέρος του σχεδιασμού μιας πισίνας, καθώς ο εξωτερικός χώρος προσφέρει το πλαίσιο για το οποίο η πισίνα θα αποτελέσει ένα εντυπωσιακό αισθητικό στοιχείο. Με βάση τις ανάγκες, το στυλ και τον προορισμό της πισίνας, θα σχεδιάσουμε τον εξωτερικό χώρο με προσοχή στη λειτουργικότητα, την αισθητική και την ασφάλεια. Από τον επιλογή του κατάλληλου υλικού και του σχεδιασμού των περιβάλλοντων χώρων, μέχρι τον σχεδιασμό των οδών, των χώρων ξεκούρασης και των θαλάμων, θα δημιουργήσουμε έναν εξωτερικό χώρο που θα είναι εναρμονισμένος με το περιβάλλον, θα προσφέρει άνεση και θα αναδείξει την ομορφιά της πισίνας, δημιουργώντας έναν ευχάριστο και λειτουργικό χώρο για απόλαυση και χαλάρωση.

Εσωτερική διακόσμηση

Η εσωτερική διακόσμηση της πισίνας αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο για τη δημιουργία ενός ευχάριστου και ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος. Μέσω του κατάλληλου σχεδιασμού των εσωτερικών χώρων της πισίνας, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα είναι ευχάριστος στο μάτι, θα αντανακλά το στυλ και τον χαρακτήρα του ιδιοκτήτη και θα προσφέρει άνεση και άνετη διαβίωση.Η εσωτερική διακόσμηση της πισίνας περιλαμβάνει την επιλογή των υλικών, των χρωμάτων, του φωτισμού, των αξεσουάρ και των διακοσμητικών στοιχείων που θα χρησιμοποιηθούν μέσα στον εσωτερικό χώρο της πισίνας. Από τον πολυτελή και κομψό σχεδιασμό με σύγχρονα υλικά, μέχρι τον πιο φυσικό και οργανικό σχεδιασμό με φυσικά υλικά, η εσωτερική διακόσμηση μπορεί να προσδώσει μοναδικότητα και προσωπικότητα στην πισίνα.

Scroll to Top